Om boken

Hadde det ikke vært deilig…

… å ha et ryddig hjem, en stabil privatøkonomi og mer tid til å gjøre hyggelige ting med familie og venner?

Selvfølgelig – og det er faktisk fullt mulig.

Boken Velorganisert hverdag vil utfordre deg til å tenke nytt og annerledes, og den vil gi deg mange nyttige råd, tips og teknikker, både til hvordan du rydder i huset, utnytter plassen og beholder kontrollen én gang for alle. Du får også verdifulle råd om hvordan du takler tidsklemma og hvordan du organiserer, og får kontroll på privatøkonomien.

Mer enn 170 fotografier vil inspirere deg og gi gode idéer til oppbevaringsløsninger.

Boken er inndelt i tre hovedtema

Rydding og organisering

Lær hvordan du setter i gang ryddeprosessen, hvordan du setter deg mål og faktisk når dem, hvordan du takler vanskelige utfordringer, som å kvitte deg med gaver du har fått, ting med affeksjonsverdi og hvordan du får med resten av familien i ryddeprosessen. Vi tar for oss rom for rom, og forklarer nøye hvordan du rydder, organiserer og holder det ryddig én gang for alle.

Vi vil også gå igjennom hvordan du får orden på PC-en, ledninger/kabler, fotografier, smykker, medisiner og mye annet.

ryddig hjem

Tidsklemma

Lær hvordan du finner tidstyvene som hindrer deg i å gjøre det du egentlig vil, hvordan du blir mer effektiv og produktiv og tar kontroll. Ved å følge rådene som gis i boken, vil du frigi tid til å gjøre hyggelige ting, ved å lære å prioritere riktig og strukturere oppgavene bedre.

tidsklemma - ta kontroll

Privatøkonomi

Synes du det er vanskelig med økonomi? Ikke etter at du har lest boken. Den forklarer på en lettfattelig måte hvordan du får oversikt over inntekter og utgifter, hvordan du lager et budsjett og fører regnskap, hva du bør tenke på i forhold til banken og hva du skal gjøre hvis du har betalingsproblemer. Du vil også få en rekke tips til hvordan du kan få bedre råd. Målet er at du får en sunn og forutsigbar økonomi.

privatøkonomi