Slik lykkes du med nyttårsforsettene

Nytt år, nye muligheter! Start 2020 med nyttårsforsetter du klarer å gjennomføre.

Uansett hva nyttårsforsettene dine består i, har du sikkert erfart at det er vanskelig å stå løpet ut. Du har de beste intensjoner i begynnelsen av januar, men så dabber det av. Det er vanskelig å endre (u)vaner.

Gå inn på innlegget jeg skrev i fjor. Følger du rådene, er sjansen stor for at du lykkes denne gang. Selv satte jeg meg to store mål i fjor. Det ene målet nådde jeg med god margin, men det andre var jeg langt unna. Men det er ingen krise. Jeg overfører det til 2020 og jobber videre. Bryter det opp i mange små delmål, og sørger for å få noen støttespillere på laget. Så dropper jeg å ha flere mål, slik at jeg kan konsentrere meg helt og holdent om dette målet.

Aller viktigst: Skal du lykkes, må du ønske det selv.

https://www.velorganiserthverdag.no/skal-2019-bli-ditt-ar/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *